УТИСЦИ ГИМНАЗИЈАЛАЦА СА ТАКМИЧЕЊА ДОСТИГНУЋА МЛАДИХ ❤️

Наши Гимназијалци учествовали су на 2 такмичења у организацији Достигнућа младих, са којих носе бројне награде.
Филип Окетић и Вукан Радошевић освојили су прво место на такмичењу Титан, са ког носе позитивне утиске. Вредно су радили како би остварили овај успех и на овом такмичењу учествују већ четврту годину за редом, што показује да се труд увек исплати.
У финалу истог такмичења нашло се још 5 тимова из наше школе, а 2. место су освојили Петар Ћулафић и Урош Крсмановић.
Компанија “Moveably” тријумфовала је на Националном такмичењу ученичких компанија и тиме освојила пут у Талин (Естонију), где ће представљати Србију на Европском такмичењу. Ученици су били узбуђени и поносни на свој успех. Доказали су да вредним радом и вером у себе и своју идеју могу да остваре све што пожеле. Екипу чини 11 чланова: Анђела Кањо, Филип Окетић, Никола Величковић, Милица Вучетић, Николина Глишић, Младен Пантић, Ђорђе Милентијевић, Нађа Цветковић, Наталија Окетић, Ема Бркић, Синиша Симић.
У истом финалу је учествовала и наша екипа “Quizzzall”, коју чине: Ђорђе Петровић, Сара Анђелковић, Милица Милошевић, Петар Ћулафић, Урош Крсмановић, Анђела Недељковић, Уна Павић, Андрија Стојановић.
Ментор обе екипе је професор Предраг Матовић. Он је био веома задовољан учинком обе екипе, које су му исказале захвалност за сву пружену помоћ.
Још једну од награда понео је Никола Величковић из екипе “Moveably”. Он је проглашен за једног од 5 најбољих лидера. Никола је био пресрећан што је баш њему припала ова награда, а на њега је такође била поносна и цела екипа.
Желимо им свима много успеха у даљим такмичењима, а посебно екипи “Moveably” на предстојећем Европском такмичењу у Естонији. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.