ИРИНА ДРУГА НА ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ

Ученица 1/1 Гимназије Младеновац, Ирина Стојановић добитница је 2.награде на ликовном конкурсу ,,Импресије о Африци” који је расписао Музеј афричке уметности. Поред осталих учесника из целе Србије, нашу школу представљале су још две ученице: Ленка Јовичић 1/2 и Татјана Маројевић 1/2.
Са поносом на наше ,,уметнице” представљамо вам само мали део атмосфере са доделе награда на линку овде.

“Непролазне вредности руске културе и уметности”

На литерарном конкурсу поводом 200 година од рођења великог руског писца Ф.М.Достојевског, Петар Ивановић ученик 2-4 освојио је треће место.
Конкурс је био организован од стране Филозофског факултета Универзитета у Новом Саду.
Браво, Петре! ❤️

ПОНОС И БУДУЋНОСТ МЛАДЕНОВЦА

У недељу, 26.6. у 12 часова , у емисији “Happy” телевизије, Прело у нашем сокаку, можете погледати наше сјајне ученике: Анђелу Кањо и Милана Мирчића и чути све о протеклој веома успешној школској години од директора Гимназије, Александра Цветковића.

Видео погледајте овде

УРУЧЕЊЕ НАГРАДА УЧЕНИЦИМА ГЕНЕРАЦИЈЕ

Данас су у мтс Дворани свечано уручене награде ученицима генерације за школску 2021/2022. годину од стране Секретаријата за образовање и дечју заштиту града Београда.
Још једном честитамо Милици Вучетић и Николини Глишић.
Браво! ❤️

👉 СЈАЈНИ УСПЕСИ ГИМНАЗИЈАЛАЦА 54 пласмана и 26 освојених Републичких награда БРАВО !!! ❤️

У претходној школској 2021/22. години, ученици наше школе постигли су изузетне успехе у разним областима: предузетништву, рачунарству, спорту, биологији, историји, хемији, физици, математици, страним језицима ( енглеском, руском, немачком), латинског језика, из српског језика и књижевности, о чему говори велики број диплома и захвалница које је директор школе данас припремио за чак 54 ученика ( 26 Републичких награда).
Овом приликом, директор је уручио и Вукове дипломе ученицима који су са одличним успехом из свих предмета завршили гимназијско школовање. На крају, додељене су награде, сатови марке ,,Фестина’’ за ученике генерације, којих ове године имамо две. Са задовољством можемо да кажемо да су за ову школску годину, већином гласова Наставничког већа изабране: Милица Вучетић и Николина Глишић, обе из 4-1 које су у свом школовању постизале изузетне резултате и на најбољи начин представљале нашу школу.
Поносни на све наше ученике ❤️

👉 ГИМНАЗИЈАЛЦИ У ФИНАЛУ ЗА НАЈБОЉУ ТЕХНОЛОШКУ ИНОВАЦИЈУ ❤️

Екипа Мовеаблy у саставу: Анђела Кањо, Филип Окетић и Јован Матовић, пласирала се у финале такмичења за Најбољу технолошку иновацију.
Финале ће се одржати почетком октобра месеца и у њему учествује шест средњошколских екипа.
БРАВО !!!

СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА У РУСКОМ ДОМУ

У Руском дому у Београду, уприличена је свечана додела диплома за ученике који су остварили успех на такмичењима из руског језика.
Међу њима су и наши ученици:
Милица Вучетић 4-1 (прво место на републичком такмичењу и друго место у рецитовању),
Виктор Микичић 2-1 (прво место у рецитовању),
и Екатерина Собољ 3-4 (друго место у рецитовању у категорији “руски језик као матерњи”).
Честитамо ученицима и њиховој професорки Александри!

👉 ТИМ “MOVEABLY” НА РТС-у


Погледајте гостовање чланова тима”Moveably” (Анђеле и Филипа) и њиховог професора (Предрага Матовића) у Јутарњем програму РТС-а, данас од 7.40 часова.

1 2 3 17