ЈОШ ЈЕДАН ВЕЛИКИ УСПИХ МЛАДЕНОВАЧКИХ ГИМНАЗИЈАЛАЦА ❤ 👉 „ХЕМИКОАПП” У ФИНАЛУ ТАКМИЧЕЊУ ЗА НАЈБОЉУ ТЕХНИЧКУ ИНОВАЦИЈУ 💪 БРАВО!

Честитамо нашим ученицима: Анђели Недељковић 2/6 , Уни Павић 2/6 , Сари Анђелковић 2/6 , Милици Милошевић 2/6, Ђорђу Петровићу 2/6, Николини Глишић 3/1, Мини Блажић 3/3 и Вељку Ивковићу 3/3, као и њиховој менторки Марији Ковачевић, која их је увела у цео пројекат.
Посебну захвалност за стручну помоћ и подршку дугујемо професору Предрагу Матовићу.
На управо завршеном другом кругу такмичења које организује Министарство просвете, науке и технолошког развоја, наши ученици су остварили одличне резултате. Oд 38 тимова на почетку такмичења, у други круг је прошло 30, од тога два из наше школе. По завршетку тог круга, екипа ,,Хемикоапп” ушла је у најужи избор од само 6 средњошколских тимова из целе Србије и обезбедила пласман у финале, док је екипа ,,Moveably” заузела девето место.
Сам циљ такмичења је да се осмисли идеја за најбољи будући пројекат, а тимови ће имати могућност да их реализују уз помоћ организатора самог такмичења.
Наш тим “Хемикоапп” прави истоимену апликацију из органске хемије, која ће ученицима помоћи да савладају ту област, а професорима знатно олакшати посао и наставу учинити занимљивијом.
Желимо им свима срећу у даљем такмичењу и надамо се што бољем пласману у финалу које ће се одржати 4. октобра ове године!

Резултати другог круга рецензирања за Иновативне идеје

Leave a Reply

Your email address will not be published.